Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Από τις επάλ-ξεις του ΕΠΑΛ για τη νέα χρονιά δίχως φόβο και πάθος, αλλά με έλεος και ...άνθος

2010: Καλή Χρονιά !!!
Ευχαριστίες στην συναδέλφισσα για το ευφυές της επαλ-ξιακό λογοπαίγνιο.
Να μαστε πάλι εδώ στις μπλογκοεπάλξεις μας έτοιμοι για δράση + σκέψη + περισυλλογή + χαρά για να ανταπεξέλθουμε σ΄αυτά που θα μας φέρει η νέα χρονιά, αλλά κυρίως να της "φέρουμε" εμείς το δικό μας αποτύπωμα με έλεος και πάθος.
Εμπρός, να ανασκουμπωθούμε για όσα μας περιμένουν ή τα περιμένουμε:
ΕΠΑΛ-κτιριακό-κενά καθηγητών-εφημερίδα μαθητών
ΕΛΜΕ-δράσεις πολυδιάστατες μα κυρίως πολιτικές-συμμετοχή στις νέες επιτροπές- ενεργοποίηση από την κοινωνία κ τους καθηγητές για της παιδείας τις ανατροπές.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συναδέλφισσα ας με συγχωρήσει για τη "λογοκλοπή". Είμαι έτοιμος να επανορθώσω μόλις μου ζητηθεί ή μήπως να σχολιαστεί από την ίδια η... κατάσταση αυτή;;; Αναμένομεν.
ΧΤΚ

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στις δράσεις της ΕΛΜΕ, που αποφασίστηκαν από το ΔΣ πριν τις γιορτές, σημαντική είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τους δασκάλους για το οξύ κτιριακό πρόβλημα της περιοχής αρχικά με κοινή εκδήλωση και δράση.
Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η συγκρότηση Επιτροπών που αποφασίστηκε με αρμοδιότητες η 1η το ασφαλιστικό, εργασιακό οικονομικό, η 2η το μορφωτικό-παιδαγωγικό, πολιτιστικό, αξιολόγηση κι η 3η το καυτό κτιριακό. Εκεί μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να συμμετέχουν ελεύθερα, συγκροτημένα κι αποτελεσματικά.

Ανώνυμος είπε...

Οι συν-μπλογκι(ί)στές/μπλογκάκηδες/μπλογκόβιοι..κλπ ας θυμηθούν ή ας γνωρίσουν ότι:
1ο λειτουργεί μπλογκ(=ιστοτόπος;) της παράταξης ΕΑΚ, φτωχικός αρχικά μα δυναμικός άμεσα, αν τα καταφέρουμε με τη βοήθεια όλων μας.
eak-aliosion.blogspot.com
2ο ετοιμάζεται ιστοτόπος για την ΕΛΜΕ κι είναι όλοι οι επαϊοντες ευπρόσδεκτοι να τον στήσουν κι όσοι επιθυμούν να τον γεμίσουν με όσα τους γνοιάζουν και τους προβληματίζουν.
ΧΤΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου & Φυλής κι ο τοπικός Σύλλογος των Δασκάλων καλούν τους Συλλόγους Γονέων, τα δεκαπενταμελή μαθητικά Συμβούλια των Γυμνασίων και των Λυκείων, τους εκπροσώπους των Δήμων καθώς και τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής μας, σε συντονισμένη και δυναμική κινητοποίηση για την οριστική αντιμετώπιση του κτιριακού προβλήματος που ταλανίζει την εκπαιδευτική κοινότητα κι υποβαθμίζει την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Σύσκεψη για το συντονισμό των δράσεων μας την Τετάρτη 20/1/2010, 6.30μμ, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε

Αναγνώστες