Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση των ΕΠΑΛ-EK Άνω Λιοσίων

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση των μαθητών και καθηγητών της ειδικότητας «Νοσηλευτικής» του Επαγγελματικού Λυκείου Άνω Λιοσίων (ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων)
και του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου (2ο ΕΚ) που ασκούνται εργαστηριακά οι μαθητές του ΕΠΑΛ, το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.
                                     

Πάνω από 60 άτομα πέρασαν από το «ανοιχτό εργαστήριο υγείας» για μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σακχάρου κ.α. Εκτός από τις μετρήσεις οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν γύρω από θέματα προαγωγής υγείας, (προληπτική ιατρική, ατομική υγιεινή, διατροφή κ.α.).
Η μεγάλη ανταπόκριση και το ζεστό χαμόγελο του κόσμου μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Η Δημόσια Δωρεάν Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση των Άνω Λιοσίων (ΕΠΑ.Λ. & Ε.Κ.) εκτός από μια ελκυστική επιλογή για τους αποφοίτους Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου, καθώς δίνει επαγγελματική διέξοδο (πτυχίο ειδικότητας) ταυτόχρονα με το απολυτήριο λυκείου στον ίδιο χρόνο σπουδών, αποτελεί σοβαρή επιλογή και για τους απόφοιτους γενικού λυκείου όλων των ηλικιών για την απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης.
Εκτός όμως από το Λύκειο που προετοιμάζει επαγγελματίες, με δράσεις σαν κι αυτή αποδεικνύει, ότι ετοιμάζει και τους αυριανούς κοινωνικά ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες