Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση μαθητών για το Τεχνολογικό Λύκειο



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτή την εποχή γίνονται ενημερώσεις μαθητών των  Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας για το Τεχνολογικό Λύκειο που θα ισχύσει από τη νέα σχολική χρονιά.

Μια παρουσίαση που χρησιμοποιείται βασίζεται στα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία του νέου σχολείου (όπως δόθηκαν στον Τύπο) στο οποίο θα μετεξελιχθούν τα ΕΠΑ.Λ. και οι ΕΠΑ.Σ. Στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται νόμοι και εγκύκλιοι που θα οριστικοποιούν τη δομή και τα προγράμματα σπουδών.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου παρουσίασης στον υπολογιστή σας καθώς και να το στείλετε σε συναδέλφους Γυμνασίων και Λυκείων που γνωρίζετε για να το παρουσιάσουν στους μαθητές τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε παρατηρήσεις για εμπλουτισμό της παρουσίασης.

Θυμίζουμε ότι το στο Τεχνολογικό Λύκειο μπορούν να εγγράφονται μαθητές μετά το Γυμνάσιο αλλά  και μετά την Α' Γενικού Λυκείου σε Τομέα της επιλογής τους. Επίσης μαθητές που τελείωσαν το Γενικό Λύκειο αλλά και το Επαγγελματικό και θέλουν να λάβουν μια επιπλέον ειδικότητα.

Θα χαρούμε να κάνουν λήψη του αρχείου και μαθητές, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και κάθε ενδιαφερόμενος νέος για φοίτηση γιατί η ενημέρωση είναι δικαίωμα όλων και υποχρέωσή μας να την παρέχουμε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το σχολείο μας, να μιλήσετε με καθηγητές του ΕΠΑ.Λ., της ΕΠΑ.Σ. και του Σ.Ε.Κ. με τα εργαστήριά μας και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Για να λάβετε το αρχείο στον υπολογιστή σας επιλέξτε ΕΔΩ ή επιλέξτε την εικόνα.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας να κάνουν τις καλύτερες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές για το μέλλον τους και καλή πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες