Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής της 10/12/2009


ΨΗΦΙΣΑΝ:          222
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ:     8

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΕΔΡΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
154
71,96%
5
ΔΑΚΕ
32
14,95%
1
ΠΑΣΚΕ
21
9,81%
1
ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
7
3,27%
0

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες είχαν την τιμητική τους την Πέμπτη. Το αποτέλεσμα αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της Ενότητας, ΕΑΚ, όλη την προηγούμενη χρονιά κι αυτό είναι θέση της πολύ μεγάλης πλειοψηφίας των υναδέλφων, όπως αποτυπώθηκε στα ποσοστά των παρατάξεων.
ΧΤΚ

vlemma είπε...

Μετα τς εκλογες και για να μην πω και παλι..
Δεν βγαινει τιποτα,δεν ακουει κανεις..
Ειπα τα θελω μου ..ιεραρχησα τις αναγκες μου.& μου ειπαν γραφτα και στο blogue..

Ουτοπικο;
Ανωφελο;
Θα δειξει..

Θα ηθελα λοιπον το συνδικαλιστικο ετος του 2009-2010 να απασχοληθει εκτος των αλλων και με..παρεμβασεις-λυσεις-προωθησεις- του τυπου..

• Σωστοτερη-αποτελεσματικοτερη διοικηση στα γραφεια των Δευτεροβαθμιων και γιατι οχι μια on line συνδεση τους ..(οπως εφορια)

• Laptop σε ολους τους καθηγητες (οπως α’ γυμνασιου..)

• Επισης να γινει γνωστο ,ποσες ειναι οι ωρες γραφειου σε καθε σχολειο και απο τι εξαρταται (π.χ. σχολειο με 50 καθηγητες και 350 μαθητες ποσες ωρες γραφειου δικαιολογει;; υπαρχει καποια λογαριθμικη σχεση που να τις δινει;;)

• Οι εκπτωτικες παροχες να γινουν εκτος απο θεατρα και σε s/m, σε βιβλιοπωλεια ,σε καταστηματα Η/Υ,σε τουριστικα γραφεια και οπου αλλου.. Ειμαστε πολλοι και αυτο πιστευω ειναι ενα καλο διαπραγματευσιμο «χαρτι»

• Τα 23 euros της συμμετοχης μου στην ΕΛΜΕ να γινουν 3..(ας πουμε ο,τι το 3 ειναι το ανωτερο ψυχολογικο οριο για να τα «δωσω» χωρις «γκρινια»!!)

• Η ταυτότητα του εκπαιδευτικου που μας δινεται μετα την καταβολη των 23 ευρω, να δινεται απο την Διευθυνση του σχολειου ή απο την δευτεροβαθμια που υπηρετουμε.

• Να επιδιωχθουν συνθηκες κατοικιας,διατροφης και συνυπηρετησης οπως των στρατιωτικων του ΥΕΘΑ..

• Τα παιδια των εκπαιδευτικων ή και οι εκπαιδευτικοι ακομα να πηγαινουν δωρεαν κατασκηνωσεις.

• Καθε σχολειο να εχει κουζινα με ψυγειο,ντουλαπια , χρεωδη για καφε κτλ. και οχι αυτο να θεωρειται «αντιπαλοτητα» με το κυλικειο..

• Καθηγητες συνοδοι σε εκδρομες ν’ αμειβονται με τουλαχιστον 100 ευρω την ημερα (ας αναλογιστουμε τι θα γινει αν ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ σε εκδρομες και τι «συστημα» θα καταρρευσει..(πουλμαν-ξενοδοχεια Κ.Π.Ε κτλ.) και ας καταλαβουμε κι εκει την «δυναμη» μας..(μεχρι και εκθεση «σχολικου τουρισμου γινεται καθε χρονο στο Ζαππειο..)

• Αυτα με τους δικηγορους...”με θυμωνουν”..αλλος τροπος;;

Αυτα προς το παρον.. θα επανελθω. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Να υπενθυμίσω τη μεγάλη νίκη της Ενότητας,ΕΑΚ, αφού κατέλαβε τις 5 από τις 7 έδρες στο ΔΣ της ΕΛΜΕ. Αυτό έγινε μάλιστα, ενώ αποχώρησαν από το ψηφοδέλτιο, αλλά όχι κι από τους αγώνες, και οι 3 συνάδελφοι, οι πρώτοι σε ψήφους για χρόνια στην ΕΑΚ. Να ναι καλά για όσα έχουν κάνει με την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ομαδική κι ενωτική δράση τους που συνέβαλε τα μάλα στην συγκρότηση και ανάπτυξη της ΕΑΚ αυτά τα 12 χρόνια.
XTK

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΆ ΣΧΌΛΙΑ με αφορμή την Χρύσω.
Η συνδικαλιστική μας ταυτότητα δεν μπορεί να δίνεται από τη διοίκηση γιατί οδηγεί σε μια μορφή κυβερνητικοσυνδικαλισμού που απορρίπτουμε κάθετα γιατί μας έχει αλλοιώσει + διαβρώσει λόγω της σχετικής τακτικής των ΠΑΣΚΕ/ΠΑΣΟΚ + ΔΑΚΕ/ΝΔ.
Από τα 23 ΕΥΡΩ, στην ΕΛΜΕ μας 20, τα 18 δίνονται σε ΟΛΜΕ + ΑΔΕΔΥ, τα υπόλοιπα μένουν στις ΕΛΜΕ για τα λειτουργικά τους έξοδα.
Και βέβαια πρέπει να λειτουργεί η συνυπηρέτηση παρόμοια με τους στρατιωτικούς + σώματα ασφαλείας κ οφείλουμε να αγωνιστούμε γι΄αυτό. Θα μειώσει αυτό τις αποσπάσεις κ το σχετικό ρουσφέτι.
Η κάρτα της ΟΛΜΕ δίνει έκπτωση σε διάφορα θέατρα, κινη/φους, θεάματα, μουσεία, αρχ. χώρους + βιβλιοπωλεία. Να δούμε και λόγω της κρίσης πώς θα διευρυνθούν αυτά. Υπάρχει κ εκπτωτικό κουπόνι για συγκοινωνίες.
Αυτά κ θα επανέλθω. Όποιος άλλος επιθυμεί ας καταθέσει προτάσεις, θα μας βοηθήσει πολύ.

Αναγνώστες