Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΕΠΑΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ



ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ  ΓΙΑ ΕΠΑΛ & ΣΕΚ 
 H ομαλή λειτουργία όλων των δομών στο 2ο ΕΚ Δυτικής Αττικής χάρη στο ποιοτικό μαθησιακό και διδακτικό έργο και τις ίσες ευκαιρίες για ουσιαστική μάθηση, επαγγελματική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση προσφέρει στην ευρύτερη κοινωνία σημαντικές και ουσιαστικές υπηρεσίες που αυτή τόσο έχει ανάγκη και τις δικαιούται απολύτως. Περιμένουμε από φορείς και δημότες της περιοχής και ιδίως από όσους έχουν την ευθύνη για την πρόοδό της, να αντισταθούν στην κατάργηση κάθε σχολείου επαγγελματικής και γενικής εκπαίδευσης και να αγωνιστούν για την ίδρυση και λειτουργία νέου εσπερινού ΕΠΑΛ από το 2014.
Εμείς, οι καθηγητές και οι γονείς του 1ου ΕΠΑΛ, γνωρίζουμε από αγώνες. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι που θέτουμε.
Αγωνιστήκαμε με τους μαθητές, τα παιδιά μας, για να αποπερατωθεί, μετά από 10 χρόνια, το γιαπί του ΕΠΑΛ και να λειτουργήσουν εκεί ΕΠΑΛ & ΕΠΑΣ.
 Αγωνιστήκαμε, πάλι όλοι μαζί, και δεν καταργήθηκε η ειδικότητα οικονομίας-διοίκησης.
Αγωνιζόμαστε, τώρα, για να μη γίνει συγχώνευση, κατάργηση ή μεταφορά εργαστηρίου στο 2ο ΕΚ και για να λειτουργήσει οριστικά η ομάδα Β΄ στην 3η τάξη.
Αγωνιζόμαστε για να κάνουν επιτέλους μάθημα μετά από 2 μήνες οι μαθητές της 3ης τάξης στην ειδικότητα υγείας-πρόνοιας και να επανέλθουν όλοι οι συνάδελφοι της ειδικότητας στα σχολεία τους. 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ
ΣΕ ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ & ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΜΕ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 2/12, 1μμ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ: ΠΕΜΠΤΗ, 5/12, 12μμ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αναγνώστες