Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Νέος διαδικτυακός τόπος της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΠΑ.Λ. - ΕΠΑ.Σ. - Σ.Ε.Κ.

Η σχολική δανειστική βιβλιοθήκη του 1ου ΕΠΑ.Λ., της ΕΠΑ.Σ. και του Σ.Ε.Κ. Άνω Λιοσίων δημιουργήθηκε από τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και λειτουργεί από το Μάρτιο 2011. Περιλαμβάνει πάνω από 2200 βιβλία σε 41 θεματικές κατηγορίες, ενώ συνεχώς προστίθενται νέοι τίτλοι.

Από σήμερα η διαδικτυακή παρουσία της βιβλιοθήκης μας γίνεται μέσω του ιστολόγιου 

http://library-liosia.blogspot.gr/

όπου μπορείτε να δείτε κατά κατηγορία τους τίτλους των βιβλίων, τους συγγραφείς και τους εκδοτικούς οίκους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη μας στο ισόγειο του σχολείου, Κωνσταντινουπόλεως 46, Άνω Λιόσια (τηλ. σχολείου 2102473009).

Μπορείτε επίσης να στέλνετε παρατηρήσεις, σχόλια, προτάσεις για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης ή του ιστολόγιου στο e-mail:  teacherliosia@gmail.com

καθώς και στο e-mail του σχολείου
 mail@1epal-an-liosion.att.sch.gr
με ένδειξη "Για τη βιβλιοθήκη".

Ας προσπαθήσουμε όλοι για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της βιβλιοθήκης και κυρίως από τους μαθητές μας. Καλό διάβασμα.


Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δελτίο τύπου της σύσκεψης των σωματείων την Πέμπτη 13 Ιούνη στην ΕΡΤ



ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, μην τους φοβηθείς!
 ΗΡΘΕ η ΩΡΑ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
Την Πέμπτη 13/06 στο κατειλημμένο κτίριο της ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, έπειτα από κάλεσμα σωματείων που αναφέρονται στο συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων,  που κατέληξε στα εξής:
Ο λαός μίλησε!
Χαιρετίζουμε τη σημερινή πανεργατική απεργία της Πέμπτης και τη συμμετοχή εργαζομένων και νέων στην κινητοποίηση ενάντια στο προκλητικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Οι χιλιάδες λαού που συγκεντρώθηκαν στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή σε μια τεράστια συγκέντρωση στα πλαίσια της γενικής απεργίας απαιτούν:

  •  Κάτω τα χέρια από την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Να μην παραδοθεί η ενημέρωση και ο πολιτισμός στον έλεγχο, στην εκμετάλλευση και την κερδοφορία των ιδιωτικών συμφερόντων και των καναλαρχών.

  •  Να μην προχωρήσει η απόλυση 2700 εργαζόμενων στην ΕΡΤ, ο εργασιακός μεσαίωνας και η θάλασσα ανεργίας που διαμορφώνουν.

  • Να μην περάσει το σχέδιο κυβέρνησης ΕΕ και ΔΝΤ για τη διάλυση του δημοσίου και την ιδιωτικοποίηση κάθε δημόσιας παροχής και υπηρεσίας.

Η κινητοποίηση λαού και νεολαίας, από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της πρωτοφανούς αυτής Κυβερνητικής απόφασης, σπέρνει ήδη πανικό στα κυβερνητικά επιτελεία, πρώτα και κύρια των «συνοδοιπόρων» του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που υποχρεώνονται να ψελλίσουν τις αντιρρήσεις τους χωρίς να τολμούν να αποσύρουν την υποστήριξή τους στη λαομίσητη συγκυβέρνηση. Ο αυταρχικός τσαμπουκάς του Σαμαρά στη χθεσινή εκδήλωση του ΕΒΕΑ δεν είναι ικανός να κρύψει τον πανικό που δοκίμασε η «τρόικα εσωτερικού» από την μαζική και παλλαϊκή κινητοποίηση στην επίθεση Κυβέρνησης

Αναγνώστες