Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ του ΕΠΑ.Λ. Άνω Λιοσίων

Ξεκινάει μια φιλόδοξη προσπάθεια έκδοσης ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ του σχολείου μας σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Η ιστοσελίδα της είναι η    http://efimepal.blogspot.com/    και το e-mail της ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ το    efimliosia@gmail.com 


Όποιοι ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ θέλουν, μπορούν να φέρνουν θέματα για δημοσίευση στη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (σε έντυπη ή καλύτερα σε ηλεκτρονική μορφή, CD, δισκέτες, USB μνήμες ή με e-mail). Επίσης μπορούν να υποβάλλουν θέματα για δημοσίευση γονείς, τοπικοί φορείς, μαθητές και καθηγητές άλλων σχολείων της περιοχής κ.ά. Ορισμένα θέματα μπορεί να δημοσιεύονται μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση. Εξάλλου η δημοσίευση στην ιστοσελίδα σχεδόν πάντα θα προηγείται. Επιλέχθηκε η μορφή του ιστολόγιου για να είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους αναγνώστες.
 
Η θεματολογία είναι ελεύθερη, διαλέξτε θέμα σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας. Ενδεικτική θεματολογία και οδηγίες προς τους συντάκτες άρθρων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΜΑΣ. Ευελπιστούμε το 1ο τεύχος να είναι έτοιμο το Φεβρουάριο.
 
Καλή αρχή.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής της 10/12/2009


ΨΗΦΙΣΑΝ:          222
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ:     8

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
ΠΟΣΟΣΤΟ
ΕΔΡΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
154
71,96%
5
ΔΑΚΕ
32
14,95%
1
ΠΑΣΚΕ
21
9,81%
1
ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
7
3,27%
0

Αναγνώστες